PROGRAMMA BUITENDAG
ZATERDAG 26 juni 2021 10.30 - 15.00
ONTMOET ELKAAR EN ONTDEK BREDA

10.30 – 13.30
Ontvangst en Excursie

Ontvangst vanaf 10.30 uur bij BAAI in Breda en vanaf 11.30 beginnen de excursies, naar keuze één van de twee programma onderdelen:

(1) Blind Walls Gallery Breda

Op de locatie van BAAI Breda staan fietsen voor u klaar. Op de voor u gereserveerde fiets gaat u in kleine groepen de stad Breda ontdekken, in het bijzonder de zogenaamde Blind Walls Gallery.

(2) Varen door Breda en CrossMark

Op de locatie van BAAI Breda liggen boten voor u klaar. De boten zijn groot en we nemen veel minder mensen mee dan de boten aankunnen, zodat we voldoen aan corona-maatregelen. Met de boot vaart u over de singels van Breda en ontdekt u de monumenten en landmarks van de stad. Zoals bijvoorbeeld CrossMark Breda. Dit wordt dé nieuwe plek in Breda om te wonen, ondernemen, werken en te ontmoeten!

13.30 – 15.00
Lunch bij BAAI Breda

Tijdens de lunch spreekt de Gouverneur u kort toe en worden de regio awards uitgereikt. U krijgt de kans om elkaar in de buitenlucht te ontmoeten onder het genot van een lunch en bijvoorbeeld een glas wijn.

Reizen & Parkeren
Trein

BAAI Breda, de start locatie en de eind locatie ligt op tien minuten lopen van het station de stad Breda. Klik hier voor informatie over station Breda.

Parkeren bij De Prins
Komt u met de auto, dan kunt u parkeren in parkeergarage De Prins. Klik hier voor informatie over parkeergarage De Prins.


Inschrijven