ONLINE PROGRAMMA MAANDAG 17 MEI 2021
19.45u -21.15u
CHANGING FUTURES MET TONY & MARLIES


19.45 – 20.00
Ontvangst (digitaal) van alle kijkers

20.00 – 21.15
Discon 2021, Tony Bosma & Marlies Slegers bespreken tijdens een interactieve talkshow het thema ‘Changing Futures’ met hun gasten. Ze doen dat vanaf hun tafel op de locatie van de gloednieuwe campus van Breda University of Applied Sciences. Tony & Marlies ontvangen vier gasten uit het bestuur, de wetenschap en het bedrijfsleven, die hun visie geven op de toekomst van

Mobiliteit

Diverse (technologische) ontwikkelingen hebben een grote impact op ons mobiliteitssysteem.

Stedelijke vernieuwing

Leegstaande gebouwen en braakliggende terreinen bieden ruimte voor experimenten, speelsheid en vernieuwing.

Duurzaamheid en water

Duurzame omgang met water, één van de belangrijkste elementen voor het menselijke leven, is zeer belangrijk voor onze toekomst.

en informatie technologie.

Veel nieuwe technologische innovaties zullen de manier waarop we ons leven leiden veranderen. Maar wellicht de meest opwindende verandering komt uit de hoek van de kunstmatige intelligentie, ofwel AI


De talkshow is voor iedereen (met ticket), toegankelijk via een online uitzending.

Aanmelden? Bestel hier uw kaartje.

Tony Bosma

Tony Bosma is een bekend futurist en
trendwatcher. Hij is meerdere malen genomineerd voor trendwatcher of the year (TWOTY) in verschillende categorieën. De toekomst verken je niet door te schreeuwen over wat er allemaal kan aankomen maar door gedegen onderzoek en door open te staan voor het nieuwe en vaak onbekende. Omarm het onbekende maar laat je er niet door leiden. (Tony Bosma, 2020)

Marlies Slegers

Marlies Slegers is schrijfster. Ze groeide op in Indonesië. Tijdens haar jeugd hield ze dagboeken bij en schreef ze verhalen en gedichten. Op haar achttiende verhuisde ze naar Nederland, waar ze ging studeren en werken. Een schrijfcarrière bleef echter lonken. Met haar korte verhalen won ze diverse prijzen. Inmiddels heeft inmiddels meer dan vijfentwintig boeken op haar naam staan.

Gastsprekers

Op 17 mei 2021 zitten vier gasten aan de tafel van Tony & Marlies. De gasten komen uit de wetenschap, publiek bestuur en het bedrijfsleven. Thema’s zoals duurzaamheid, water, mobiliteit, stedelijke vernieuwing en informatie technologie passeren de revue. Leer hoe we de toekomst verantwoord kunnen omarmen.