BIOLOGISCHE BOERDERIJ HOEVE DOELWYCK

Stroop de hemdsmouwen op, haar in de knot en aan de slag! (Her) ontdek oude en nieuwe smaken en bijzondere toepassingen van biologische seizoengroenten en fruit.

Na een korte busrit onder begeleiding van een gids komt u bij biologische boerderij Hoeve Doelwyck aan de Zuidzijde. Onder begeleiding van boer en boerin gaat u aan de slag om nieuwe smaken te ontdekken. U kunt uw gastheer en gastvrouw de hemd van het lijf vragen over alles wat u altijd al had willen weten van de biologische landbouw. Na de korte workshops gaan we samen aan tafel om te proeven en te genieten van elkaars creaties.

Boerderijwinkel Bio aan huis
Hoeve Doelwyck is een biologisch landbouwbedrijf waar in samenwerking met Biostee akkerbouwgewassen worden geteeld. Daarnaast teelt Doelwyck dagverse gewassen voor haar boerderijwinkel en de foodboxen die samen worden gesteld voor Bio aan huis. Een kudde Swifter schapen is ingezet bij het beheer van de hoogstamfruitboomgaard die het erf van de boerderij omsluit. Over het terrein loopt een wandelpad dat u de mogelijkheid geeft langs de historische kreek te wandelen die door het landschap slingert.